Spending all my time, stuck in yesterday

Har nyss sett på utröstning på idol. Sepideh åkte ut, rätt eller fel? själv tycker jag det var fel, jag tyckte Lars skulle ut. Han är bra men hans framträdande idag var fan kast, riktig jävla kast!  Vem tyckte ni skulle ut? Min favorit är fortfarande Robin B sen är det la Kevin, Robin E och Alice.
och på tal om något helt annat så har jag kärat ner mig i Kristofer Grezulas röst och utseende. Han åkte ut mot Johan på slutauditon men jag tycker att han borde kommit med istället, helt klart! och hans band Damn Delicious är faktiskt förvånandsvärt bra och riktigt jävla snygga är dom, kolla in dom på myspace; www.myspace.com/damndeliciousmusic

Kolla in när han sjunger på slutaudition också;
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637447

Nu har ni fått lite bra musik och en snygg kille att kolla på så nu ska jag dra, mission done ;)
Byebye sötnötar :*

Tjejkväll :)

Drog till världens bästa Iduff igår kväll klockan sju typ. Vi hade tjejkväll, sjukt mysigt :* Sanna, Milica, Johanna, Jossan, Ida och jag var där och även Emma och Elise var där en snabbis, typ 1 timme eller något. Vi sjöng singstar och spelade buzz. Buzz var massa kul (hade aldrig spelat det förut) Första spelade jag och Johanna ihop och vi vann, bäst som vi är sen var det jag och Ida och där komme rjag inte ihår hur det gick. Ida och Johanna hade bakat en jätte fin rosa tårta. Den var skit god! :) dom hade färgat håret brunt också, skit fint! Sen var vi ute en stund och sen sov jag över hos Idapida <3. Tack för en rolig kväll brudar! <3 


Sjung, sjung, sjung till Darin x)

Singstar och dans :)
 
Sanna tar i för fulla muggar och ida är söt (:

Mums på tårtan :)

kallt :o

Kom precis in nu, har vart ute och sprungit i 50 min. Gött som fan men äckligt kallt var det i början fast nu är jag svettig och mysig. Så jag bör nog gå och duscha nu och sedan äta något, vad sägs om frukost?
och är det någon som är riktigt snäll och som kan ge mig halstabletter?
min hals gör ont, ont, ont! :O
P u s s s å l ä n g e : *

Escape The Fate - The flood

i can't belive the drama that i'm in
the flood is getting closer
i don't think they know that i know how to swim
you're feeling numb
from all that had begun
it leaves your gums, slips down your tongue, and travels fast down to your lungs
all because i'm..
leaving you behind

i feel the pressure
it's coming down on me
turning me black and blue
oh, whoa
you left me on the side of the road (side of the road)
and now i've got no place to go
you brought the flood


Warps your arms around me

Höstlov är gött måste jag säga och än sålänge har det vart toppen.
Måndag; Torp med cicci <3
Tisdag; Träning
Onsdag; Bio med cicci, träning
Torsdag; Träning, tjej kväll hos iduff <3
Fredag; åker till pappa
Lördag; pappa
Söndag; pappa

Nu tror jag att jag ska ut och springa lite sen ska jag på träning, gött, gött gött!
Skriver nog mer sen,
B y  e b y e : *


http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810300716091281&a=1&
svara på denna med och skriv sedan avd ni fick! (:

give me some

Min dag såg typ ut såhär;
-Skolan
-Träning
-Belly

Skolan var chill, eller ja .. rätt tråkig men vad kan jag göra? men iallafall, träningen var kul. Första var det spinning som uppvärmning i 20 min och sen blev det gymet resten av tiden. Svettigt, svettigt men jäklar va kul spinning är (: Nu sitter jag i belly supersköna soffa och hon kom precis in klar för natten. Så nu måste jag typ dra. 
S e e y a f u c k e r s : *
and btw, puss på dig bitch! <3 

Baby I broke them all for you

Hemma från skolan nu, känns som om dagen har gått väldigt segt även om jag bara har haft 3 lektioner. Hade håltimme sista lektionen, fast nu skulle jag egentligen haft spanska men vem orkar? så jag stack hem och nu sitter jag här och dricker varm oboy och smsar med Becka <3. Hade ma prov idag också, tror det gick ganska bra denna gången faktiskt, eller jag hoppas på det iallafall. Idrotten var massa kul, fast sjukt jobbig. Hade typ poäng-grej bana. 2400 var det högsta man kunde få, jag fick 2100, nöjd med det. Nu ska jag göra någoting vettigt som att skriva på min short story som skulle ha vart inlämmnad i fredags men jag är inte klar med den än .___. såjaa, 
s e e y a f u c k e r s : * 

work, work, work

Godmorgon alla pajjasar :*
Sov morgon idag, skönt som fan typ :o
Börjar halv 10 så har chillat hela morgonen.
Hade utvecklingssamtal igår med glada-lilian.
Lärarna tyckte inte jag använde min "begåvning" rätt,
de tror typ att jag kan så mycket mer, det kan jag ju iof men ändå :/
Ikväll blir det fotbollsavslutning med mitt älskade lag,
sista gången vi gör något ihop, tråkigt men sant ;(
Nu ska jag åka till Bellabus som är frisk idag,
hon vill att jag äter frukost med henne xD
S e e y a d u d e s ; )

:*

Godmorgon sömntuttor :)
Har precis duschat och tänkte gå ut en sväng snart.
Känner att jag måste röra lite på mig nu,
har inte tränat sen onsdag ?! Det är galet.
Just nu känner jag bara för att dra ut och spela fotboll,
men med vem? är hos pappa = inga kompisar här.
Men jag överlever, kommer ju hem ikväll och då ska jag chilla med joyi.
ska dra nu, b y e b y e : *


tp :*

Rätt chill dag idag var i forsbo en stund sen har jag bara tat det lungt.
Men mitt halsont vägrar att försvinna, vette fan vad det är, det gör mig galen :O
Den som får det att försvinna får en puss på rumpan (A)
Nu ska jag ut och smoka och sen se på film tror jag.
btw, fick nya skor av pappa idag, så ett problem mindre nu, tack dadii <3
skriver maby mer sen.
P u s s o c h k r a m : *

gäsp!

Godmorgon sötnosar :*
Är trött som fan även fast jag har sovit i typ 7 timmar, skumt :O
Har skrivit min engelska i två timmar nu och bara skrivit 3 rader. Min fantasi är slut som fan.
Senare ska vi upp till forsbo och greja tror jag och ikväll får vi ser vad som händer, film maby?
Nu ska jag upp och fixa mig och ta något att dricka för min hals dampar,
kan nästa inte prata har skit ont :O
B y e b ye < 3
 
Jag vill spela super mario!

natti :*

Nu ska jag gå och mys i min säng och läsa Frida och sedan ska jag sova och drömma om dig kanske, vem vet ;) Godnatt alla sötnosar.
P u s s s å l ä n g e : * 

missu

Vet inte varför jag skriver blogg egentligen men det är antagligen, som för så många andra, för att få ut min åsikt, känslor, ilska och kärlek. Men också för att få uppmärksamhet, för det är väl det vi får när någon läser våran blogg? Men helt ärligt, uppnår vi allt detta? Visst det gör vi, inte alltid men ibland och det räcker lång väg.

Just nu mår inte jag speciellt bra, jag funderar aldelles för mycket och har en konstig känsla i kroppen hela tiden, ensamhet. Det jag funderar på är mycket och inget jag bordde ta upp här, blir för personligt så i vissa fall får man hålla det inom sig, detta är ett sånt fall. Ensamhet har jag känt av i några veckor nu men har inte brytt mig förrän nu för jag trodde den skulle försvinna, men nej. Men nu när jag har tänkt på det så känns det som om jag glider mer och mer i från den jag älskade mest. Den som alltid fanns där, stöttade mig och älskade mig. Det är nog därför ensamheten börjar titta fram för vem är jag utan hon? ärligt talat har jag inte den blekaste för det har varit vi två mot världen i 6 år och plötsligt känns det som om jag är en skugga för dig i vissa lägen. Det är jobbigt att inse det men våran bästa tid är nog förbi. Båda två har förändrats och vi är inte dom två skitungar utan problem som vi en gång var. Jag hoppas detta löser sig och att vi hittar tillbaks till varandra, för jag vill inte leva utan dig. Jag älskar dig för mycket för att ge upp nu, möt mig halvvägs snälla?

kul liv, not! .__.

Kommit ifrån bloggen lite nu igen, irriterande men så sant! Beror nog dock lite på att våran dator har kraschat och emils dator är lite damp ibland, men jaja. Skolan går rätt bra för min del, alla lärare tycker jag ahr blivit bättre sen förra terminen det är ett plus! Träning varje dag nu också utan lördag och söndag, väldigt gött men ont har jag, överallt! Judon går framåt har blivit mycket bättre nu på senaste tid och fotboll går prima. Måste bara bestämma vart jag ska spela, i vilket lag och så.
På fredag kanske det blir mathilda bby, hoppas på det! saknar dig så <3
kom nyss hem från judoträningen, chillat värre var det, eller ganska jobbigt´, men dom små ungarna är så söta så det finns inte :O
Nu orkar jag inte skriva mer är för trött, lata-ika är fortfarande kvar. så hare bra.

p u s s s å l ä n g e : *

moped/sparkcykel

Idag efter skolan var jag med bellabby <3 och vi var bara tvungna att testa att åka spark cykel efter moppen. haha sjukt kul vare men bella ramlade och slog sig på knät. stakars henne och jag bara skrattade åt henne :o Hu kan jag+ jo för det var sjukt kul (a)

Nu ska jag sova, pusspåer <3

mission impossible

Skolan idag gick bra, tråkigt med det funkade. Skolkortet gick nog rent åt helvete men jag får hoppas på det bästa. Efter skolan var det judo som gällde, jag hade ju fått ett såkallat "uppdrag" av Bjarne och jag tyckte det gick bra. En lyckades få gult bälte och han blev jätte glad, man såg verkligen hur han sken upp när han fick reda på det. Efter träningen har jag bara chillar gärnet och sms;at med mathildabby <3. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer för denna dagen ha rinte vart intressant alls. Så ha de bra tills nästa gång.

P u s s o c h k r a m < 3

dåligt av mig

Ingen uppdatering på ett bra tag nu, väldigt dåligt av mig eftersom att jag har sagt att jag ska bättra mig med det. Men nejnej, lata Ika vill inte lämna plats till pigga Ika, inte ens lite. Just nu är jag trött konstant och vill bara sova, även om det är något av det tråkigaste jag vet. Ute på helgerna orkar jag inte heller vara, jag vet inte om man ska kalla det lat eller bara allmänt tråkig? det får ni avgöra själva.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Skolan var som vanligt tråkig och lam. Fast tog kort för stödgruppen idag, blev nog fint, eller inte. Men p.g.a de så missade jag idrottten, det roligaste på hela veckan, attans men jag får la vänta till torsdag helt enkelt. Efter skolan drog jag till beckaflum och lånade ett par jeans som jag ska ha imorogn på skolfotot, för min klass denna gången. Hade judoträning idag också, ganska kul ändå. jag fick reda på att jag kom med i rm laget, helt otroligt att jag kom med dom hade typ 10 till att välja på och så kom jag och en annan med, då är jag lite bra iallafall. Fast vill egentligen inte vara med, fråga mig inte varför men jag har bara fått för mig att inte tävla mer. Jag ska även försöka lära några gulabältet imorgon när jag är tränare för dom små, tack för det uppdraget Bjarne, not! jaja, jag får la se hur jag lyckas med den delen. 
 
Men nu ska jag gå och lägga mig i min säng och kolla på film med mig själv, väldigt mysigt ;) 

P u s s p å e r : *  

RSS 2.0