=)

Det blev inget mer skrivande igår för jag somnade klockan 22:OO, fråga mig inte varför men jag var helt slut och yr. Jag bara ramlade i sängen och somnade och skönt var det att sova sålänge (8 timmar för att var exakt) inte så mycket kanske men i vanliga fall sover jag runt 2-6 timmar. Träningen gick i varje fall bra men mitt knä dampar ju igen och det är inte bra. Men jag får väl försöka stå ut ett tag till. 

Idag var det rätt chill i skolan även om vi har börjat jobba och så så känns det inte riktigt som allvar än och man kan la inte säga att jag längtar tills det blir de heller! För jag trivs så som dte är nu lungt och kul. Senare kommer dte bli stressigt och tråkigt vilket leder till att jag får dåliga betyg eftersom ag inte jobbar och skippar lektioner. Men ja, dte får jag väl förska sluta med nu för jag går ju faktiskt i nian. Efter skolan var jag med Bellabby <3 vi chillade gärnet och jag kiklade hennes typ så hon dog. Men det var jätte kul! 

Nu ska jag fortsätta sitta här med min yoggi och ta det chill. 

p u s s o c h k r a m : * 

day one ..

Skolan idag var helt okej, var väldigt trött men eftersom vi inte jobbade något idag utan bara pratatde så var de lungt. Men guess what?! vi gick till halv tre även om vi inte jobbade, jävla idioter! Men det var iallafall kul att träffa allt folk igen. Vår nya lärare Liljan (stavning?) är inte bra, tror jag iallafall. Hon kommer aldrig att få tyst på våran klass! Hon är en tant med grått hår (a)

Hos tandläkaren gick det bra, inga hål och hon tyckte att jag hade jätte fina tänder. Men som dom flesta andra vet så tycker jag inte om dom så jag sa till om tandställning så hon skulle kolla hur det gick med de och med lite andra stuff. Nu sitter jag hos Bellaboll (smeknamnet har hon fått av mig, eftersom hon är så rund) hahahah ;D nej men nu sitter hon och tjatar på att vi sk ase på film så vi får la göra det. Men jag är så sjukt trött så jagkommer säkert somna. Men det är ju i och försig the ring (japanska) eller the nun så somna lär jag väl inte göra eftersom det är två skräckisar. 

btw, jag hoppas att ni taggar inför kräft/räkskivan i helgen, det kommer bli grymt! ;) 
skriver mer ikvällnär jag ahr kommit hem från träningen.   

Godmorgon! (((:

Sitter hos Bella nu och vi ska snart åka till skolan. Känner mig inte så peppad men det får funka. Jag har precis gjort mig iordning och Bella är också snart klar. Min dag ser typ ut såhär;
- skolan
- tandläkaren kl 15:00. Får inte glömma!!
- fotbollsträning
och mellan typ detta ska jag vara med Bella till hennes träning börjar. :) Nu ska jag gå för vi börjar få lite brottom etersom vi ska ner till mig innan vi åker till skolan.

p u s s : *


tbx te vardagen igen

Imorgon äre skolan som gäller, usch säger jag bara. Det har vart så sjukt gött med 10 veckors lov nu men på sätt och viss ska det bli skönt att komma in i vardagen igen. Men det skulle inte ha skadat men några veckor till. Lovet har gått fort men jag har hunnit med massa kul, minnen för livet har jag skaffat och en hel del ny kompisar.
 
Idag vaknade jag av att jag fick en telefon i huvudet av min gulliga brur som säger; De är telefon till dig och smäller igen dörren. Bellabby (<3) var det i fonen så jag tog moppen hem till henne direkt. Vi såg på saw two eftersom vi båda var trötta. Senare stack vi till johannesvik och badade, eller jag badade och Bella gjorde några tappra försök till att hoppa i men hon tyckte det va jättekallt så hon satte sig på ett berg. Innan vi badade köpte vi glass på halva priset så vi fick varsin twister för fem kroner sen chillade vi i en klätterstälning. När vi va påväg hem såg vi att klockan nästan var halv fem och det var då Bellas träning började så jag körde henne till tumlaren och åkte hem.

Precis när jag hade kommit hem ringde Jöy och frågade om vi kunde gör något så det gjorde vi. Vi chillade i berget med musik, cigg och äpple. Hur skönt som helst att bara slappna av. Klockan nio drog hon hem och jag har suttit här sen dess. Nu funderar jag på att gå och lägg mig, jag är sjukt trött och ska upp 06:00 imorgon.

P u s s p å e r s å l ä n g e : *

:*

Japp vad säger man, nu har jag en ny blogg igen, men nu ska jag faktiskt försöka hålla mig till denna. Men jag behöver lixom en nu tidsfördrivt eftersom bilddagboken har blivit så tråkig och det var den förra bloggen också! Jag är inte så haj på detta med egna designer så om någon är bra på't, säg till? men ja, jag lär mig väl med tiden.

RSS 2.0